Superflow Techno 3000 LV 12 Volt

Superflow Techno 8000

Pondteam

2111

Ny produkt

Superflow Techno är en pump som har låg energiförbrukning. Den tysta synkronmotorn klarar smutspartiklar upp till ca 8 mm vilket gör den lämplig att driva filte

Mer detaljer

1 Enhet

I lager

2 195 SEK

ink moms
Smidiga säkra betalningar med Svea Ekonomi
Smidiga säkra betalningar med Svea Ekonomi

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language
Superflow Techno är en pump som har låg energiförbrukning. Den tysta synkronmotorn klarar smutspartiklar upp till ca 8 mm vilket gör den lämplig att driva filter och vattenfall, men även mindre fontäner fungerar utmärkt. Pumpen har en extra filterkåpa monterad vilket gör att den inte behöver rengöras lika ofta då insugsytan blir större. I trånga utrymmen kan kåpan tas bort så att pumpen blir mindre. De medföljande fötterna gör det också möjligt att ställa pumpen vertikalt, Den låga energiförbrukningen ger låga driftskostnader. Faktum är att ingen annan pump på marknaden har lägre energiförbrukning. Superflow Techno har inga yttre delar i metall så den kan utan problem användas i saltvatten 1/ Driftsäker synkronmotor med låg energiförbrukning 2/ Inga metalldelar. Kan användas i saltvatten. 3/ Keramisk axel med gummibussningar. Tyst u drift. 4/ Slangkopplingar medföljer 5/ Kan monteras både vågrätt och horisontalt. 6/ Dubbla filterkåpor som ökar insugsytan. 7/ Klarar partiklar upp till ca 8 mm 8/ Utmärkt till större vattenstenar. Max. lyfthöjd: är den höjd där pumpen slutar att ge vatten. Mäts från vattenytan till högsta punkten. Max. flöde: är den mängd vatten pumpen ger direkt från utloppet.

Reviews

Accept

Vi använder Cookies för att ge bästa möjliga användarupplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används.